Over nieuwehypotheekafsluiten.nl

Home / Over nieuwehypotheekafsluiten.nl

Wij zijn 30 jaar geleden gestart met een klein kantoor in Bergen op Zoom en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige speler in de markt van onafhankelijk hypotheekadvies.

Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en wij zorgen dat iedereen zich snel op zijn gemak voelt. De aankoop van een woning is vaak de grootste financiële verplichting die men in het leven aangaat, daarom is het van groot belang dat dit vanaf de start soepel verloopt.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij het voor u zo eenvoudig mogelijk wordt gehouden. Naast telefonisch contact of bezoek op onze kantoorlocaties bieden wij ook video conference als optie aan. Hiermee kunnen wij u altijd helpen, ongeacht waar u in Nederland woont.

Daarnaast hebben wij een sterk partnernetwerk waardoor wij u op vele locaties in Nederland kunnen ontvangen, mocht u de voorkeur geven aan bezoek op kantoor.

nieuwehypotheekafsluiten.nl is één van onze eigen websites, u heeft dus altijd direct contact met ons zonder tussenkomst van derden zoals vaak het geval is bij websites waar uw gegevens te koop worden aangeboden aan vele hypotheekadviseurs.